Citadela Residence Tineretului – o amplasare avantajoasaAtunci cand suntem in cautarea unei locuinte este destul de dificil sa o gasim pe cea care se pliaza cel mai bine nevoilor si preferintelor noastre. Un aspect important in achizitionarea unei locuinte il reprezinta locatia deoarece aceasta trebuie sa se potriveasca cel mai bine familiei tale. Este important ca aceasta sa fie in preajma unei scoli sau gradinite, a unui cabinet medical, a unui supermarket, a unui parc de joaca pentru copii, a mijloacelor de transport in comun sau al locului de munca. Nu este de neglijat nici verdeata din jurul locuintei, mai ales ca tot mai multe persoane opteaza pentru apartamente ce sunt inconjurate de spatii verzi, departe de agitatia orasului, insa aproape de zonele de interes urban. Mai multa liniste inseamna si mai multa relaxare si posibilitatea de a te deconecta de la grijile sau stresul de la serviciu.

Ansamblul rezidential Citadela Residence Tineretului  este localizat in imediata apropiere a parcului Tineretului din capitala.  Amplasarea intr-o zona avantajoasa, accesul facil la toate zonele de interes urban, cultural si de relaxare fac din Citadela Tineretului locuinta perfecta pentru tine si familia ta. Opteaza pentru apartamente noi de vanzare in Bucuresti de la Citadela si bucura-te de o localizare de exceptie:
 
Puncte de interes

Parcul Tineretului
Localizat in sudul capitalei, Parcul Tineretului este parcul cu cea mai mare intindere, ocupand peste 80 ha. Dispune de mari suprafete de joaca pentru copii, terenuri de sport, spatii de odihna si un debarcader. Pe teritoriului parcului se afla Sala Polivalenta, Parcul de Distractii si Fortul indienilor.

Parcul National Vacaresti
Ocupand o suprafata de 190 ha, Delta Vacaresti este primul parc natural urban din Romania. Delta dintre Blocuri, cum i se mai spune, este o intinsa zona umeda, pitoreasca, cu o biodiversitate uimitoare si surprinzatoare pentru un spatiu natural inconjurat de oras din toate directiile. De curand a devenit Parc National protejat.
 
Activitati pentru copii
Strandul copiilor (Str. Pridvorului Nr. 25)

Palatul National al copiilor (Bulevardul Tineretului Nr. 8-10)

Sala Ioan Kunst Ghermanescu (noua denumire a Salii Polivalente) – destinata unor actiuni culturale si competitiilor sportive, in care se pot implica copiii dvs.

Oraselul Copiilor - parc situat in apropiere de ansamblul rezidential Citadela ce are diverse atractii pentru copii, de la trenulee, carusele si casute ca-n povesti, pana la jucarii sau vata de zahar
 
Transport in comun
 
Statie de autobuz: Str. Pridvorului (312, 131, 381, 634, N103, N105)
 
Statie de metrou: Constantin Brancoveanu
                               Piata Sudului
 
Institutii de invatamant
Gradinite
Gradinita Nr. 30 Copiii soarelui (Str. Frigului Nr. 9)
Gradinita Nr. 60 (Str. Cuza Voda Nr. 125)
Gradinita Casa Fericirii (Str. Radului Nr. 71)
Gradinita Ana Lugojana (Str. Cutitul de Argint Nr. 8)
Gradinita Melba (Str. Lanariei Nr. 117)
 
Scoli
Scoala gimnaziala Nr. 190 (Strada Nitu Vasile nr. 16)
Scoala generala Nr. 97 (Str. Viorele Nr. 7)
Scoala Generala Nr. 79 (Str. Radulescu Motru Nr. 51)
 
Licee
      Colegiul National Gheorghe Sincai (Calea Serban Voda Nr.167)

Copyright © CITADELA 2016. All Rights Reserved. 
Apartamente Noi Vanzare Bucuresti - Citadela Tineretului

Parerea ta conteaza!

Te rugam sa ne spui parerea ta, orice fel de feedback este apreciat.
Enter code:

×