Dezvoltatorul ansamblului Citadela Residence Tineretului din sectorul 4 Bucuresti este Citadela Residence, rezultatul unui parteneriat intre Atrium Centers si Alber Holding. Cei doi parteneri si-au unit know-how-ul acumulat in zeci de ani de experienta in domeniul imobiliar pentru a crea acest nou proiect rezidential, adresat unui public tanar si activ, dornic sa ramana conectat la viata dinamica a capitalei, dar care sa isi poata reincarca bateriile locuind atat de aproape de cel mai mare parc din Bucuresti.

ALBER HOLDING este un grup cu capital privat de companii specializate in dezvoltarea, coordonarea si implementarea proiectelor imobiliare de diferite dimensiuni de pe piata de real-estate din Romania. Pana in prezent a dezvoltat proiecte imobiliare prin diviziile sale in Arad, Oradea, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Bacau. In decursul celor 20 de ani de cand activeaza pe piata romaneasca, Alber Holding a construit si vandut peste 4000 de unitati locative, peste 200.000 de mp de hale industriale si centre comerciale Lidl si Kaufland. Puteti afla mai multe informatii despre Alber Holding vizitand www.alberholding.ro.

ATRIUM CENTERS este un grup de firme din Israel si Ungaria, fondat in 2006, ce activeaza in Europa Centrala si de Est si isi desfasoara activitatea in domeniul imobiliar si architectural. Pana in prezent a dezvoltat si vandut un mall in Romania (ATRIUM Mall Arad) si peste 1000 de unitati locative in ansambluri rezidentiale exclusiviste din Budapesta (The Mentha Park, Platán House, Albatrosz House si Sun City). Administreaza 5 centre comerciale in Ungaria (Pecs Plaza, Balaton Plaza, Sopron Plaza si Savaria Plaza) si in prezent are in desfasurare mai multe proiecte: shopping mall-uri, hoteluri, cladiri de birouri si apartamente in Ungaria, Israel, Statele Unite si Romania. Puteti afla mai multe informatii despre Atrium Centers vizitand www.atriumcenters.com.

Complexul de apartamente care va fi construit pe Strada Pridvorului, Sector 4, Bucuresti, este al doilea proiect dezvoltat sub umbrela brandului Citadela Residence.

Primul proiect a constat intr-un ansamblu de zece blocuri ridicate la liziera padurii Faget din Cluj-Napoca. Locatia de exceptie, inaltimea fata de oras si panorama Clujului, arhitectura de tip nordic, siguranta oferita de inchiderea perimetrala a cartierului prin porti securizate, paza umana si video, lifturile moderne, spatiile verzi, zonele de relaxare si locul de joaca pentru copii din centrul ansamblului, sunt elementele care definesc atitudinea pe care o avem fata de clientii nostri, oferindu-le un produs imobiliar complex si un loc ideal in care sa inceapa un nou capitol din viata lor. Puteti afla mai multe informatii despre Citadela Residence Cluj vizitand citadela-cluj.ro.

Copyright © CITADELA 2016. All Rights Reserved. 
Povestea Noastra - Citadela Residence Tineretului

Parerea ta conteaza!

Te rugam sa ne spui parerea ta, orice fel de feedback este apreciat.
Enter code:

×